200 g SALMA. 14 lime. 11 avocado. 12 plommetomater. 11 ts frisk koriander. 1½ rød chili. 1¼ ts salt. 1¼ ts sort pepperSlik gjør du Kutt SALMA i små terninger på ca
Det er en stor forskjell på hvor sterk chevicen som blir servert rundt omkring er. Cevichen må stå i minst en time, så den kjemiske prosessen får arbeidet med fisken
Arrangørene fortalte at de skulle servere grillmat til gjestene, så jeg foreslo jeg at de kunne lage en enkel fiskerett som et alternativ til kjøttmaten, og sendte dem en av mine ceviche oppskrifter
Ceviche er en peruviansk rett hvor fisk blir "kokt" av lime over tid istedet for ved oppvarming. Maten jeg spiser skal ikke bare ha høyt proteininnhold for å bygge muskler, men også være av god kvalitet
Hermetikk fra Svenskhuset- Moderne mat fra Nord-Norge og Svalbard
Jeg er ganske vill etter fisk, og ble veldig inspirert av å se Senkveld forrige uke der den unge kokken Sebastian lagde ceviche til Hellstrøm og Stiansen
Her er oppskrift på en frisk og herlig ørret ceviche salat. Rasp gjerne litt limeskall over cevichen og knus litt kjeks, som du strør over ceviche saltaten
Skjær den utvannede fisken i pene terninger/biter. Hold til side ¼ av fisken. Ha ¾ av fisken i en bolle og press saften av 1 lime og ca 2 sitroner over
Ceviche er en godt kjent rett fra sør-amerika og kan brukes med så mye forskjellig sjømat. Du kan selv velge hvor «kokt» du vil ha fisken, og min foretrukne tid under er rett og slett bare et forslag
Ceviche er en peruansk rett med mange likhetstrekk til tartar av fisk eller sashimi, men fremstår likevel helt annerledes fordi fisken er «kokt» i syre
En enkel, rask, morsom og god hverdagsrett for travle familier. INGREDIENSER FOR CA 4 PERSONER. Her skal ingenting kokes, varmes, stekes bakes eller noe som helst annen varmebehandling
Så har vi kommet til Gordon Ramsay tredje og siste oppskrift på Godt Drikke for denne gangen. Ceviche med laks og grapefrukt er en klassisk peruansk rett
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.