Utallige timer og noen kaker senere, er jeg muligens på sporet av noe her. Alt for lang steketid på flere av de og heller ikke ønsket konsistens etter mine preferanser
Jeg brukte oppskriften til brytebrødet for å lage dette saftige og gode foccacia brødet. Ingen ting slår foccacia laget med hvetemel og gjær, men kan man ikke spise det er denne oppskriften et mye sunnere og tett oppi like godt alternativ
Gratinerte poteter smaker nydelig, og det er en enkel rett å lage hvis du skal servere mat til mange – her hos oss har vi denne potetretten nesten alltid som tilbehør hvis flere er samlet for å grille, til kjøtt og så er den nydelig tilbehør til fiskeretter
Sist jeg var hjemme overrasket mamma med en smuldrepai som jeg også kunne spise. Det er alltid kjempehyggelig når man får servert spesialtilpasset mat, men kaker og desserter er det få som tør å prøve seg på
Dette er en av mine favorittsalater, servert med et glass tørr chablis, koser jeg vettet av meg. Salaten er enkel, har bare en håndfull ingredienser og derfor er det ekstra viktig å bruke råvarer av høy kvalitet
Vi hadde en lang diskusjon med vår vinleverandør om italienske hvite viner egentlig holder mål i forhold til tysk riesling og fransk chablisog puilly-fumés
Fredagstacoen og gullrekka på TV er for mange blitt et hellig rituale. heter det, men noen ørsmå forandringer, twister og varianter kan være kjærkomment
Noen kan oppleve at den hvite aspargesen har en litt jordaktig smak, på samme måte som en vin fra Chablis-distriktet i Frankrike også gjerne karakteriseres
friske urter som basilikum, timian og oregano eller bruk tørkede. salt og pepper. salt og pepper. Legg først tomatsaus, så lasagneplater, hvit saus og litt revet ost – og slik fortsetter du til de siste lasagneplatene er på plass og husk at du avslutter med hvit saus og revet ost på toppen
Frokosten er dagens høydepunkt og jeg har virkelig nytt de siste dagene før skolestart med late morgener etter den tidlige morgencardioen er gjennomfort
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.