Server gjerne med ny-rørt syltetøy og nyyyyyt. Lavkarbo mini- pannekakermed kokosmel. Idag deler jeg her på bloggen mini pannekaker som er både glutenfri, laktosefri og inneholder svært lite karbohydrater
Mine pannekaker ble servert rykende ferske med brunost og jordbærsyltetøy. Håper du nyter noen deilige påskedager ♥ I skrivende stund ligger jeg godt plantet i sofaen, ikledd joggebukseog en stor fleecegenser, med pcen på fanget og påskeegget i hånden
Dermed ble det en deilig lunsj medtynnepannekakerog godt tilbehør. Fordi jeg er hun som alltid vil ha litt forskjellig, har jeg fylt en pannekake med jordbærsyltetøy, en pannekake med ProPud vanilje, og en pannekake med kesam, sukrin+ og kanel
Dekk en stor langpanne med bakepapir og hell pannekakerøren oppi. (Den minner i allefall om pannekaker, men har litt annen konsistens fordi den er ovnsbakt)
Nydelige fluffy pannekakermed smak av vanilje toppet med ferske bær og. La det stå noen få minutter, legg så i klatter på en varm stekepanne med litt smør på, ha litt over middels varme og ha tålmodighet før du snur kakene
Ønsker du noe søtt over kan du for eksempel prøve Fiber Sirup Gold som er søtet med stevia, den smaker bedre enn mye annen søtning, men ikke helt som “ekte vare”
Da det er veldig lite sukker i røren er det veldig godt med noe søtt på. Stek så pannekaker på vanlig måte, men lag dem gjerne på størrelse med det vi kaller lapper/sveler, også skal de være litt tykkere enn norske pannekaker
Disse pannekakene er både lette å lage og relativt sunne. Mos bananen med en gaffel. De er også smarte å lage hvis du har noen bananer som du syns har blitt litt for modne
De er perfekte til dessert med vaniljeis eller til en ekstra god og søt frokost. Server pannekakene med lønnesirup, vaniljeis, sukker, syltetøy eller noe annet du syntes er godt
Sikt melblandingen over bakebollen med eggedosis og kefir. Ble veldig inspirert da jeg så instagram-bildet til en venninne som spiste frokost på The Nighthawk Diner på Grünerløkka i dag, og fikk et umiddelbart New York-savn
Vi bruker pannekakejern for å få tynnepannekaker, men det går sikkert bra å bruke en stekepanne. Vi fylte de med kjøttdeig og salat, og vips så ble det en god middagsrett
Uheldigvis var det aldri pannekaker på frukostbordet, berre ein enorm mengde med vaflar, toast, bagels, muffinsar og croissants med så mykje storkna feitt at eg aldri torde å ta
Jeg elsker duften av pannekaker på morgenen og jeg liker den spesielt godt med masse frukt og bær. Disse pannekakene kan også spises med brunost, egg eller annet pålegg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.