Jeg gikk til innkjøp av en jerngryte hos Ikea og bestemt meg for å begynne enkelt med klassisk loff. Etter sist gangs noe uheldige resultat har jeg ikke våget å prøve meg på no-knead brød igjen, før nå
Den lå på hyllen en god stund men så fant jeg ut at dette måtte jo selv jeg klare når det var ganske klare instruksjoner med steg for steg forklaringer og bilder
Denne varianten er med revet gul cheddarost. Oppskriften på disse eltefrie brødene som også har blitt utpekt som verdens beste, har versert på bloggerog i medier i lang tid
Denne varianten er med revet gul cheddarost. Oppskriften på disse eltefrie brødene som også har blitt utpekt som verdens beste, har versert på bloggerog i medier i lang tid
Denne varianten er med revet gul cheddarost. Oppskriften på disse eltefrie brødene som også har blitt utpekt som verdens beste, har versert på bloggerog i medier i lang tid
Disse muffinsene med gulrot, ostog skinke falt i smak. ost. Jeg lagde egne muffinsformer av bakepapir som jeg rev i passe stykker, og la over et glass (som jeg hadde snudd på hodet)
Så da startet jeg enda et nytt forsøk på å få til et brød som jeg er fornøyd med. Her hjemme får jeg aldri godt, grovt brød, fordi jeg ikke er flink til å lage dem og ingen andre her heller kan
Smaker fantastisk godt medbrunost eller hjemmelaget bringebærsyltetøy. Ha mel, salt og gjær i en kjøkkenmaskin med eltekrok og kjør i noen sekunder til alt er blandet
Horn medostog skinke er elsket av store og små, en god gammel klassiker som aldri går av moten. Eller bland godt med hendene om du ikke bruker kjøkkenmaskin Ha deigen på bordet og kna den godt til den er jevn og fin
Det er godt medloff til skalldyr, salat, supper og andre ting, og selvfølgelig er den du baker selv den aller beste, derfor er det greit med en oppskrift på loff som er enkel å bake
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.