Jeg elsker fisk, og i dag kom en gammel favoritt på bordet. Det burde hvert to, men la oss være realistiske og heller gi oss selv et klapp på skulderen om det blir sånn
Med brokkolipuré og sprøstekt bacon blir dette fort en favorittrett. Dropp potetene og gjør fiskemiddagen nydelig med det ultimate tilbehøret til torsk, skrei og annen hvit fisk
Torsk bakt i ovn er noe av det beste jeg vet, fisken blir saftig og velsmakende, ingen fiskekasserolle, ingen fiskelukt og fisken blir helt perfekt "kokt"
Ha mandler, fersk persille, olivenolje og sitronsaft i en matmølle (hakkefunksjonen til en stavmikser) og kjør sammen i noen sekunder til at du har en litt grov masse
Inspirasjonen til denne vanvittig smakfulle og lettvinte fiskemiddagen fikk jeg av et bilde jeg så på Instagram som Smalhans, en restaurant i Oslo, hadde lagt ut
Neste gang skal jeg heller trekke torskenog steke bacon som jeg serverer ved siden av. Oppskriften er lavkarbovennligog er tilpasset et kosthold uten melk og gluten
Jeg ble oppfordret av Godfisk til å delta på deres Instagram konkurranse om å komme opp med tips og gode oppskrifter til torskemiddagog hashtagge de med #codshare
Torsk er noe av det beste jeg vet og ovnsbakte rotgrønnsaker både ser og smaker fantastisk godt, når det da i tillegg serveres med stekt bacon til, blir dette et eventyrkig godt måltid
No er det ett halvt år siden sist jeg var i jobb, og har savnet det kjempe masse så gleder meg til å kunne bruke meg selv til noe mer enn bare trening og familie
Den nøytrale torskefileten går godt sammen med det meste av tilbehør så jeg valgte å bruke pesto med en frisk smak av basilikum, toppe med salt bacon og bakes i ovnen med poteter og asparges
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.