Lun chevre eller brie er en sikker vinner, spesielt med dette fantastisk tilbehøret. Grillet Chevre. 2-3 Rødbeter1 Chevre10-12 valnøtter4 skiver rugbrød3-4 ss balsamico2 ss olivenolje2 ss honning1 pk ruccola eller eikebladsalatSalt og pepper. 1 Chevre
Legg en skive brød på hver side av osten. Kutt gjerne til brødet slik at det passer til osten. Stek i pannen med olje til brødet er gyllent på begge sider
Chevre, tørket timian og litt nykvernet pepper. Mitt første møte med Chévre chaud ( varm chévre ), var sammen med Vinklubben høsten 2003 hjemme hos Marit Jahren som driver firmaet L´ambition
1. Sett ovnen på 250 grader. Legg bakepapir på et stekebrett. 2. Skjær geitosten i ca 1 cm tykke skiver. 3. Varm smøret i en stekepanne og stek brødskivene på høy varme, ca 2 minutter pr side
Riv salatene i biter og bland dem med brønnkarse på et fat. Dryss over soltørkede tranebær. Geitosten skjæres i skiver og legges på et ristet brød som settes på bakepapir på en bakeplate
Det er bare å gjenta en tidligere suksess som Chevre chaud. 100 gr chevre. 100 gr chevre. DET ER KOMMET EN ETTERLYSNING I HEIMEN, HVORFOR HAR VI IKKE OFTERE MAT MED CHÈVRE
Mmm. Når Anne Marte først setter i gang med matlaging, blir det noen virkelig herlige retter. Med fersk Chèvre-ost, rett fra Frankrike, laget hun dette til oss her om dagen
Legg chevren på et bakepapir og sett den midt i ovnen. Bland salat, bakte rødbeter, honningglaserte valnøter og biter med grillet chevre på tre tallerkener
Hvis du liker salat, prøv denne. Det smakte så utrolig godt – jeg kunne spist dette hver dag. Søte glaserte valnøtter, lun deilig chevrè, sitron, rødbeter og salt parmaskinke – mmmmmm
Lett, næringsrik og god quiche. Sesong-grønnsakene og egg er en komplett proteinkilde, som gir kroppen alle de aminosyrene den trenger, og som den kan ikke produsere på egen hånd
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.