Også bør en smøre inn kyllingenmed noe fett eller olje for at den ikke skal bli for tørr. Helstekt kyllingmed hvitløk og sitron er en av mine favoritter
Mer smaksrik, supermør og saftig kylling er det vanskelig å få til. ½ dl smeltet eller flytende smør. Ta kyllingen forsiktig opp av kjelen ved hjelp av to hullsleiver - og legg den på ett fat
Del poteter og grønnsaker i passe biter og kok dem halvveis møre først. Hell over marsala (eller rødvin + honning), tomater, saften fra en sitron, salt og pepper
TwitterFacebookGoogleE-postSkriv utLik dette. Kle kyllingenmed hvitløksbåter og rosmarin og gni den inn med en deilig marinade av honning, sitron og smør, og stek sammen med hele persillerøtter, poteter, hvitløk og sitron
Smelt smør og ha hakket hvitløk oppi. Men med noen av bestemor sine triks og mine egne favorittkryddere tar det kun en time å lage en deilig, saftig kylling, med sprøtt skinn og deilig tilbehør
Ovnsbakt kylling og risSprø parmesan-bakt svinestrimlerDel på. Grunnen er at det er utrolig godt. Det er ganske enkelt panert kylling toppet med tomatsaus og parmesan
blanding av smør og fett fra den stekte kyllingen. hviler lager du en saus ved å koke inn litt vin eller kraft og smaker til med sitron, kapers og fløte i stekepannen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.