Chicken tandoori med mongolsk kryddersaus
#nammis
#nammis
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 ½ naturell yoghurt
  • ½ løk, finhakket
  • 1 ss ingefær, finhakket
  • 1 ss paprikapulver
  • 1 ts malt spisskumen
  • 1 ts malt koriander
  • ¾ ts salt
  • ¼ ts kajennepepper
  • En klype malt nellik (den mengden som får plass mellom tommelen og pekefingeren når du holder dem sammen)
  • 4-6 kyllingfileter
  • 3 ss olje
  • ½ kanelstang
  • 4 hele kardemomme-kapsler
  • 5 nellikker
  • 5 karriblader (helst friske)
  • 3 store løk, finhakket
  • 1 ts hvitløkspure (el 2 moste hvitløksfedd)
  • 1 ss finhakket fersk ingefær (eller 1 ts ingefærpuré)
  • 1 ts tomatpuré
  • ½ boks hermetiske tomater
  • 5 dl kyllingkraft (jeg «jukset» og brukte vanlige buljongterninger – det ble godt allikevel)
  • ½ bunt frisk koriander
  • 1 ts mangichutney
  • ½ ts tamarind paste
  • 1 ss brunt sukker
  • En krydderblanding bestående av
  • 1 ts malt koriander
  • 1 ts garam masala
  • 1 ts paprikapulver
  • ½ ts karripulver
  • ½ ts chilipulver
  • ½ ts gurkemeie
  • 2 ts tandori kryddermix

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.