Chicken tikka masala med raita og nanbrød
Vann i Munn
Vann i Munn
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 dl yoghurt naturell
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 ss ingefær
  • 3 ss sitronsaft
  • 1 ts salt
  • 1/2 ts
  • 3/4 ts malt korianderfrø
  • 1 ss frisk koriander
  • 3 ts tandoori masala
  • 3 ss smeltet margarin
  • 700-1000 g kyllingfilet
  • 4 ss olje
  • 1/2 ts malt spisskummen
  • 1/2 malt muskat
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 ss ingefær
  • 150 g knuste tomater
  • 1 ss tomatpuré
  • 1/2 ts gurkemeie
  • 1 ss rømme
  • 1 dl fløte
  • 100 g cashewnøtter
  • 1 ss finsnittet koriander
  • 2 dl yoghurt naturell
  • 1 stk revet
  • 1 ss hakket frisk mynte
  • 1/2 ts salt
  • 1 ts sukker
  • 1/2 ts pepper
  • 5-6 store brød
  • 1 dl melk
  • 1,5 dl yoghurt
  • 350 gram hvetemel
  • 1/4 pakke gjær
  • 12-13 gram
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ss sukker
  • 1/2 ts salt

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.