Mat som lager segselv er ikke noe nytt på denne bloggen, men denne gangen hadde jeg tenkt å gi deg treningsprogrammet du rekker å ta på stuegulvet mens godsakene putrer i gryta
Flere norske matprodusenter bryr seg lite om dette og Prior er verst som viser liten respekt for utenlandske matretter når de på baksiden av en pakke kyllingkjøttdeig presterer å kalle Frijoles en salsa de tomate con pollo for Chiliconcarne
Daily-life. Da jeg leste ord som varmende gryte og duftende krydder, var jeg solgt. Denne marokkanske chiliconcarne'en kommer jeg til å lage mange ganger fremover
Chiliconcarne2016-09-23 13. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 600 g karbonadedeig 1 boks/400 g kidneybønner 1 boks hakkede tomater 2 ss ketchup u/sukker 1/2 brokkoli 1/2 paprika 1/2 purreløk 1/3 finhakket chili en skvis lime Krydder. Og siden det er helg har jeg litt nachos til 600 g karbonadedeig 1 boks/400 g kidneybønner 1 boks hakkede tomater 2 ss ketchup u/sukker 1/2 brokkoli 1/2 paprika 1/2 purreløk 1/3 finhakket chili en skvis lime Krydder
-) Her kan du egentlig bruke hva du vil av grønnsaker, men skal du ha den tradisjonelle varianten er det helst løk, paprika, chili og tomater som blir brukt
Du kan gjerne gjøre den litt mer spennende med hvitløk, forskjellige typer bønner osv. , men på hytta er det helt greit med litt færre ingredienser og bære med seg i sekken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.