Server tomatsalaten til den grillede steinbitfileten. Grillet chilimarinert steinbit. Hakk chili og bland den med olje, soyasaus, sitronsaft salt og pepper
Kjøpte ferdige chilimarinerte filetkoteletter - Kiwi God Helg -og de var faktisk gode c",). Hvis du bruker grill med grillkull, kan de legges i glørne i ca
Med sin flotte, leskende og lett fyldige frukt og smaker av modne moreller og røde plommer, lette eike og røksmak, passet den helt fint til det grillede lammet, grillede salsaen og den kraftige og syrlige sausen
Med dagens grillaccesorier kan man kjøre på med pizza, kaker, wok … You name it. Med dagens oppskrift klarer man seg fint uten poteter, men skulle du ønske det kan du selvfølgelig legge det til selv
Med hummer kan man ikke gå galt, enten man spiser den naturell eller i andre varianter slik som denne med grillet hummer, en småhissig mangopuré og koriandersalsa
Det er ihvertfall ikke noe hverdagskost, hvis man skal tenke på prisen, men vil du virkelig ha en god forrett eller en liten koserett, så prøv denne her, grillet med krydder smør og lime majones
Da er det ny uke, og jeg er helt sikker på at mange stresser med forbredelser til jul. Jeg legger først den grillede auberginen på fatet, ved siden av legger jeg fisken
En frisk og tropisk smoothie kan lyse opp en hver mørk vinterdag og denne smoothien vil garantert sende ganen tilbake til sommer, sol og varme med den deilige kombinasjonen av jordbær, ananas og kokos
Fisken serveres med tradisjonelt tilbehør fra Mellom-Amerika som ananas, frisk koriander, tomat osv. Jeg var innom Son Brygge å fikk med meg en hel uerfilet som jeg marinerte i lime natten over
Nydelig forrett eller smårett, når det frister med noe hot, søtt & godt. 500 g rå kjempereker/scampi med skall. 2) Bland halvparten av flasken med mango curry med limesaft og soyasaus. 7) Bland grillet scampi med 1 ss mango curry saus, mango, koriander og chili. 500 g rå kjempereker/scampi med skall. 7) Bland grillet scampi med 1 ss mango curry saus, mango, koriander og chili
Form smøret til en pølse i bakepapir eller med plastfilm. Gni biffene inn med olje, salt og pepper. Grill over sterk varme 10-12 minutter (medium), litt avhengig av tykkelsen på kjøttet. Legg de ferdig grillede biffene over på en kjøligere del av grillen og la dem hvile 5-10 minutter. 40 g kremost, gjerne med gressløk eller urter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.