Jeg hadde besøk av et par venninner i går og lagde deilig on-pot gryte, ble veldig godt asså. Meksikansk gryte med kylling – gratinert med ost – 4 pers. 600 g kyllingfilet, skjæres i terninger. 1 kyllingbuljong terning, blandes med 1/2 l vann (evt mer etterhvert9. Stek løken i en stor stekepanne over middels varme m/ litt nøytral olje i 1 til 2 min, tilsett kyllingfileten i terninger, stekes til kjøttet ikke lenger er rosa. 1,5-2 ss havsalt. 2 ts sort pepper (evt erstattes med 1-2 ts cayennepepper). 600 g kyllingfilet, skjæres i terninger. 1 kyllingbuljong terning, blandes med 1/2 l vann (evt mer etterhvert. 1,5-2 ss havsalt. 2 ts sort pepper (evt erstattes med 1-2 ts cayennepepper)
Kylling med gratinert blomkål og bacon. (2-3 porsjoner). 680 g kylling. 2-3 ss revet parmesan. 6-7 cherrytomater. ♦ Legg kyllingfileter i en ildfast form og smør philadelphiaost over, salt og pepper og inn i ovnen ved siden av blomkålen i ca 20 min. 2-3 porsjoner). 680 g kylling. 2-3 ss revet parmesan
TwitterFacebookGoogleE-postSkriv utLik dette. Slik lager du deilige bèarnaise gratinerte poteter til 4-5 personer. 1-2 never revet ost. 1-2 never revet ost
Kylling i hjemmelaget sursøt saus. kyllingfile. Legg kyllingbiter som du har skåret opp, i marinaden. Stek kyllingen i godt med olje i en wokpanne på høy temperatur
Denne retten ble egentlig formet etter "man tager hva man haver"-prinsippet. Hakk opp kyllingfiletene, og la bitene stå i marinaden minst èn time(mine fikk bare stå i et lite kvarter, sulten tok nemlig overhånd)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.