Med bare 3 ingredienser lager du disse deilige Bounty sjokoladene. Det er veldig enkelt, det eneste du må passe på er at du temperer sjokoladen etter du har smeltet den
Boy. This was easy and quick to make. And they were really good as well. This recipe was adapted from the book Little Cooks, by Erin & Tatum Quon, but I found the recipe on the blog Cookbooks 365
God morgen kjære lesere. Blogger idag fra LA der solen skinner og himmelen er klar blå. Takker så mye for alle kommentarer dere skriver her på passion4baking
Sukkerfrie og lavkarbo karamellstengerNorsk100 g mykt smør*3/4 dl tagatesse*2 dl mandelmel1/4 dl glutenmel (hvetegluten)1/2 ts vaniljepulver1/2 ts natron- Rør smør og tagatesse lyst og luftig- Bland det tørre og ha i
Hei. For en stund siden prøvde jeg å lage min egen granola bar oppskrift, å det gikk veldig bra. Det som er bra med denne oppskriften, er at man kan bruke nesten det man vil i den
Sett ovnen på 180 grader Celsius150 g smør75 g kokosblomst sukker75 g sukrinmelis100 g yaconsirupSmelt alt sammen og rør inn 250 g havregryn (gjerne en blanding av store og lettkokte)150 g hakket nøtter, frø og tørkede bærJeg brukte en blanding valnøtter, mandler, gresskarfrø, solsikkefrø, chiaxfrø, inka bær(physalis) og Goji bærHa oppi havregryn og valgte frø/nøtter og bær, og bland godt
Her kommer to oppskrifter på snickers kake. ). Nr 1. Dette er en skikkelig god snickers kake. Den er ikke vanskelig, men siden den har fire lag så tar den litt tid
10. 01. 2018. Ostekake og crème brûlée i kombinasjon – ja, det går an. Her forvandles den klassiske, franske desserten «crème brulée» til dekadente porsjonskaker som smaker nydelig av vanilje
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.