Retten kan lages med kjøtt eller fisk, men her er altså en vegetarisk variant. Grunnbasen i retten er lik enten en lager den med kjøtt eller grønnsaker
Hva med å lage en vegetarisk rett nå i juletidene. Det er så stort fokus på kjøtt i disse tider, og det kan være smart å redusere kjøttinntaket noe om man klarer, både på grunn av miljøet og fordi det er bra for oss
Ha så i auberginen og la den også få være med i gryten. Rundt 100 g (halvt glass (Et glass er 180 g) med tomatpuré eller man kan bruke 1 boks knuste. Kikertene bør skylles før man har de i gryten, rør med jevne mellomrom og la alt få koke i rundt 10 minutter
Dette er en veldig smakfull vegetarpai som er superenkel og rask å lage. Jeg kjøpte en ferdig smørdeig/butterdeig som inneholder færre karbohydrater enn paideg og fylte den med egg, revet ost, brokkoli, rødløk, kalamata oliven og fetaost
Hvordan behandler helgen dere så langt. Miks alt sammen godt før du lar det stå i ca. Jeg tror faktisk jeg skal forsøke å lage burger av den brokkoliblandingen, tror det kan bli veeldig godt
Til middag lagde jeg skikkelig kosemat, om dere ikke ønsker vegetar så kan man tilsette kjøttdeig/karbonade istedet for bønner ha litt vann i + tacoblanding etter at du har stekt kjøttet
Man kan lageChop Suey med storfekjøtt, svinekjøtt eller kylling (som jeg har gjort), og det som kjennetegner retten er grønnsaker, kjøtt og en stivelsesjevnet saus
Grønnsakene som jeg har brukt her er fra frysepose ("Brokkoliblanding) som jeg hadde kokt tidligere samme dag, så her var det bare å slenge både ris, grønnsaker og vispet egg i en stekepanne, og rør forsiktig rundt til eggene har stivnet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.