Deigen er så bløt at du greier ikke å rulle ut brød med fin fasong, det blir bare å strekke, dytte og tvinne deigen på plass, men hva gjør vel det når dette er fantastisk gode ciabatta
Ciabatta smaker deilig til suppe eller salat. Skrap deigen ut i 3 deler, ha mel på hendene og form til avlange ciabattabrød på en papirkledt stekeplate
2 ciabatta3 skiver bacon, delt i toLitt champignon1 tomat, i skiver1/2 mozarellaost1 ss dijonsennep1 ss majonesLitt basilikum(1) Stek bacon sprøtt og legg det til side. (3) Del ciabattaen i to, og smør med en blanding av dijonsennep og majones. Følg bloggen min med bloglovin 2 ciabatta
Nå er Ciabatta er fulltreffer i familien og har bakt det to dager på rad. Er kjempeglad for at jeg fikk Den rødrutete kokeboken til Ingrid Espeli Hovig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.