Put all the ingredients into a blender, starting with the liquids. It’s a new day and new week and I want to start of the week with this Coco Sunshine Smoothie
Ingenting er som å lage tingene selv. )Nyter du dagene eller stresser du midt oppi alt. jeg håper solen og varmen har fått deg til å stoppe opp litt, nyte livet, ta gode pauser og nyte en is
Tilbehøret er perle couscous og enenkel limedressing laget på tahini og vann. Snikgjest skal være mat laget fra bunnen, mendenne gang gjorde jeg et unntak da disse marokkanske produktene rett og slett fristet så mye at jeg bare måtte prøve de
Jeg leser en del reiseberetninger og reisereportasjer. Fellesnevner for disse er selvsagt at de handler om reiser, men også at de handler om hull i veggen
"Chili carrot curry cocochicken". Jeg har lenge hatt en forkjærlighet for indisk mat - og ingenting har gledet meg mer de gangenekjæresten inviterer meg ut på "Taj Mahal" - den beste indiske resturanten i Ålesund (etter min mening)
Norsk100-150 g kjøttdeig1/4-1/2 boks hakket tomat1/5 gul løk1 fedd hvitløk1/5 dl vann (20g)1/3 terning oksebuljonglitt chilipulver1-2 krm kakao1 krm spisskummen1/2 krm allehånde1/2 krm kanel1. 5 krm urtersalt og pepper etter smak- Lag buljong av oksebuljongterningen og mengde vann som opppgitt på pakken- Brun løk i olje/smør i passe stor gryte- Tilsett kjøttdeig, brun og hakk- Tilsett buljong, tomater, krydder og la det koke opp og så la det stå og putre littServed with some fried mushrooms, courgette, tomatoes, spinach and quinoa. YupEnglish100-150 g meat mince 1/4-1/2 box chopped tomatoes1/5 onion1 garlic clove1/5 dl water (20g)1/3 block beef brotha little chilipowder1/5-2/5 ts cocoa powder1/5 ts cumin1/10 ts cinnamon1/20 ts allspice1. 5/5 ts herbssalt and pepper to taste- Make the broth with the broth block and the amount of water written on the packaging- Fry the onion in butter/oil in a suitable pan- Add meat, fry and chop - Add broth, tomatoes, spice, and let it boil and then leave it to simmer for a bitHere's another version with borlotti beans and celeriac fries. 1 krm spisskummen
Sift together the flour, cocoa powder and salt and fold into the mixture. Enjoy. (250 g) dark chocolate (55-60% cocoa solids). 3 tbsp cocoa powder. Preheat the oven to 325°F (175°C) and line a round baking pan with baking parchment. In the mean-time add the gelatine leaves in a dish of cold water, and leave to soak and soften for 5 minutes. Add cream cheese, sugar, vanilla paste, to a mixing bowl and beat with a whisk attachment on High speed until smooth and there are no lumps, around 5 minutes. Pour in the cold cream and continue whipping until the mix thickens about 5 minuttes more. 3 tbsp cocoa powder
Uansett så serveres det i dag en god gammel perle av en sjokoladekake. Meny. Jeg lar meg friste gang på gang og blir aldri lei baking, ikke kakespising heller for den saks skyld
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.