Dagen i dag startet med en tur lengre enn forventet. Jeg tippet at det tok ca 1 time å gå fra meg till Sandvika, men jeg måtte etter 1 time og 15 minutter hoppe på en buss for å rekke cafè daten min med Bettina
As a man comming from a family who have made homemade liqueur for well over a hundred years I must say I’m deeply sceptical to the rhubarb/sugar ratio in this recipe
Noe av det beste jeg vet er iskrem. Da spesielt de som minner om fyldig, kremet Gelato fra Italia. Nå har jo hjemmelaget iskrem virkelig skutt fart de senere årene og de fleste hjem har en iskremmaskin godt integrert på kjøkkenet
Norsk100-150 g kjøttdeig1/4-1/2 boks hakket tomat1/5 gul løk1 fedd hvitløk1/5 dl vann (20g)1/3 terning oksebuljonglitt chilipulver1-2 krm kakao1 krm spisskummen1/2 krm allehånde1/2 krm kanel1. 5 krm urtersalt og pepper etter smak- Lag buljong av oksebuljongterningen og mengde vann som opppgitt på pakken- Brun løk i olje/smør i passe stor gryte- Tilsett kjøttdeig, brun og hakk- Tilsett buljong, tomater, krydder og la det koke opp og så la det stå og putre littServed with some fried mushrooms, courgette, tomatoes, spinach and quinoa. YupEnglish100-150 g meat mince 1/4-1/2 box chopped tomatoes1/5 onion1 garlic clove1/5 dl water (20g)1/3 block beef brotha little chilipowder1/5-2/5 ts cocoapowder1/5 ts cumin1/10 ts cinnamon1/20 ts allspice1. 5/5 ts herbssalt and pepper to taste- Make the broth with the broth block and the amount of water written on the packaging- Fry the onion in butter/oil in a suitable pan- Add meat, fry and chop - Add broth, tomatoes, spice, and let it boil and then leave it to simmer for a bitHere's another version with borlotti beans and celeriac fries. 1/4-1/2 boks hakket tomat. 1/5 gul løk. 1/5 dl vann. 1/3 terning oksebuljong. 1/2 krm allehånde. 1/2 krm kanel. 1/5 dl. 1/5-2/5 ts. 1/5 ts cumin. 1/10 ts. 1/20 ts. 5/5 ts
Sift together the flour, cocoa powder and salt and fold into the mixture. (250 g) dark chocolate (55-60% cocoa solids). 3 tbsp cocoa powder. 3 tbsp cocoa powder
Ingen ovn – ingen kake. Feil. Her har du en kjempedigg ostekake som trenger ingen baketid. Den er midt i blinken for vår old-school-hytte som ikke har ovn for eksempel
Sift together the flour, cocoa powder and salt and fold into the mixture. (250 g) dark chocolate (55-60% cocoa solids). 3 tbsp cocoa powder. 3 tbsp cocoa powder
½ cup unsweetened cocoa. Add vanilla, salt, cocoa and flour. 1 1/3 mel. 1 1/3 mel. Dette er andre gangen jeg prøver meg på denne oppskriften og den er digg
2/3 cup (80 g) all-purpose flour. Dust with a little cocoa powder, if you like 1 cup. 2/3 cup. These cupcakes are inspired by the banoffee cupcakes I tasted in Peggy Porschen’s parlour in London’s Belgravia
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.