God søndag alle sammen. Jeg driver for tiden å utvikle gode og sunne oppskrifter for min niese som har nettopp fått livet snudd opp ned med diabetes 1 diagnose
Dryss litt mel på, dekk til og la ligge sånn og heve seg til ca. Når brødet er ferdig hevet, tar du leirgryten ut av ovnen, dette er kjempevarmt, bruk grytekluter, og hvelv deigen oppi melstrødd form med skjøten ned
And if you want to jazz it up even more you can make Salmon Wraps with Pesto (recipe HERE). This is everyday food which is also ideal if you're having a dinner party
Beste flintasteka ever. Sous vide temperaturer og tips. 21. 05. 2015 kl. 12. 21 i. SOUS VIDE. Ingen kommentarer. Sous vide temperaturer og tipsDette er det jeg har vært fornøyd med, men det er ingen fasit
) men bare nesten… Oppskrift how ever, ja den deler jeg med GLEDE. Oppskriften krever litt planlegging på grunn av at deigen må stå kaldt over noen timer, men man kan for eksempel røre sammen på morgenen og bake ut før/etter middag, eller man kan gjøre klart på kvelden og bake ut på morgenen dagen etter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.