Jeg hadde kulturmelk i kjøleskapet og fant derfor en oppskrift med det i, men selv om muffinsene ble veldig gode og saftige, syns jeg ditt datt litt sammen i midten etter de hadde hevet
To make the cream filling, mix together the cream cheese, erythritol, vanilla and salt, then once those ingredients are fully combined, slowly incorporate the melted butter
♥ Når de fylte cookiesene har stått en stund i fryseren, mykner de littegrann, noe som gjør at iskremsandwichen blir mye lettere å spise enn om du fyller cookies med iskrem og spiser sandwichen med det samme
Share this recipeClick to email (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Like this
Jeg elsker hvit sjokolade, og laget dermed disse cookiesene med macadamia nøtter. Elsker å være på marked i utlandet å kjøpe deilig krydder, nøtter ogandre bakevarer
kakao og varmt vann og rør det godt sammnen og bre det over andre halvparten av disse cookies. Dette er en av deres signatur cookies i bakerien, bare at jeg lagde det med rosa glasur og sjokolade glasur
Put the cake upside-down on a tray, clean-cut along the sides and divide into t Cookies & Cream-fyll i begge lag / Cookies & Cream-filling in both layersSmør et lag sjokoladefrosting på / Spread chocolate frosting on topDekorer etter ønske / Decorate as you wish Pynt med fine ruffles langsmed sidene / Decorate with lovely ruffles along the sides OG NYT
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.