Cookie-dough-brownies og kaffe latte
Mer enn bare ord
Mer enn bare ord
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 400 gram lys kokesjokolade
  • 280 gram smør
  • 350 gram brunt sukker
  • 150 gram hvetemel
  • 1 ss sterk kaffe (eller 1 ts vaniljeekstrakt/essens)
  • 170 gram smør
  • 170 gram sukker
  • 150 gram brunt sukker
  • 200 gram hvetemel
  • 2 ts vaniljeekstrakt (eller vaniljeessens)
  • 3 ss melk (ca)
  • 200 gram melkesjokolade
  • 50 gram smeltet lys kokesjokolade/melkesjokolade
  • 50 gram hakket melkesjokolade
  • 50 gram sjokolade i en bolle i mikroen. Tilsett matfett så den blir tynnere. Ca 1 teskje Prøv deg frem! Hell sjokoladen over kaken en en “tynn stråle”. Jeg laget et “kyssmønster” med å bruke en spiseskje som jeg tok rennende sjokolade på og hellet fort over kaken, på “kryss og tvers”.
  • 1 dl melk som steames i melkesteamer (Jeg bruker lettmelk)
  • 1 ts kaffesirup (Jeg elsker karamell)

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.