1 ss
sterk kaffe (eller 1 ts vaniljeekstrakt/essens)
170 gram
smør
170 gram
sukker
150 gram
brunt sukker
200 gram
hvetemel
2 ts
vaniljeekstrakt (eller vaniljeessens)
3 ss
melk (ca)
200 gram
melkesjokolade
50 gram
smeltet lys kokesjokolade/melkesjokolade
50 gram
hakket melkesjokolade
50 gram
sjokolade i en bolle i mikroen. Tilsett matfett så den blir tynnere. Ca 1 teskje Prøv deg frem! Hell sjokoladen over kaken en en “tynn stråle”. Jeg laget et “kyssmønster” med å bruke en spiseskje som jeg tok rennende sjokolade på og hellet fort over kaken, på “kryss og tvers”.
1 dl
melk som steames i melkesteamer (Jeg bruker lettmelk)
Dette er en veldig enkel og rask oppskrift og den smaker som en iskaffe eller kaffeshake. Det har vært så varmt i Oslo i disse dager og jeg synes alltid det er godt med noe kaldt å drikke
Og den kan lages av denne fantastisk gode gløggkonsentrat. Krydret latte av nydelig gløggkonsentrat. Del klementinene i fire biter , knus kardemommefrø, nellik, stjerneanis og kanelstenger litt i en morter
Hell så over en god kopp svart kaffeog topp med kakaonibs. Jeg tok turen på Hatha Yoga igjen i dag. Jeg startet dagen min med en ny variant av proteinkaffen
Det viser seg at kaffe egner seg kjempefint til kombucha og jeg synes den smaker helt nydelig. Bloggen sagger litt for tiden blant mye jobbing, reising og et uhyggelig magevirus som slo til hos oss midt på natta (hvorfor er det bestandig at disse sniker seg inn midt på natta
Men etter å ha besøkt Friele kaffebar i Bergen her om dagen, og kjøpt med en pose med nykvernet kaffe hjem, så tror jeg at jeg må gjøre det litt oftere
Ja, da var nok en helg over, og jeg gleder meg faktisk til å starte en ny uke. Det er ganske overraskende hvor mye det gjør på humøret at det begynner å bli lysere og varmere ute, og jeg er så glad for at jeg ikke lenger trenger å ha på meg tykk ytterjakke og store sjerf
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.