Heisann, er fortsatt på etterskudd har ikke fått kommet meg inn på det trådløse nettet hjemme Dette er fredagens dagbok, jeg er glad at det har blitt litt mildere ute
Ferietid…bare moro, men også litt trist å forlate Sviddå hjemme. Tre uker uten at noen plasker i bassenget kan bli tøft for både den nevnte Sviddå og kokken, men redningen kom allerede første dag inn i ferien – iallefall for kokken
Biff og pommes frites er typisk lørdagsmat. Det ligger vel i kortene at jeg nå skal tipse om hjemmestrimlede poteter, tynne flak sellerirotchips eller pent oppskåret kålrot på stekeplate med litt olje og havsalt
Denne ble til etter at mor i huset hadde stirret inn i kjøkkenskapet en stund på jakt etter nye kjeksingredienser,og plutselig fikk øye på corn flakes pakka
Porsjoner 24 Dette trenger du. Sett stekeovnen på 200 grader varmluft---200 g romtemperert smør3 dl sukker2 ts SP (kan sløyfes)4 egg, romtempererte5 dl hvetemel1 1/2 ts bakepulver3 dl kremfløte (matfløte, kaffefløte, H-melk)10 dråper vaniljeekstrakt eller 2 ts vaniljesukkerSlik gjør du det
Jeg forbinder venteværelser med noe smertefullt og dyrt. Jeg har verdens snilleste tannlege, så jeg tror det må være en annen på tannlegesenteret som fyller venterommet med reiseblader
Jeg tror mange assosierer skikkelig sprø vårruller med restaurantbesøk. Personlig har jeg ikke laget mye vårruller hjemme, men har til tid og annen prøvd meg på de frosne som man får kjøpt i butikken
03. 05. 2014. Da jeg oppdaget "Baileys Chocolat Luxe" som er en nydelig Baileys med sjokoladesmak, skjønte jeg med en gang at jeg hadde funnet en ny yndlingsingrediens
Heisann, håper det står bra til, og at dere har hatt en fin uke og helg så langt. Nå er det endelig litt varmere her i Oslo – 3 C i dag, og det har snødd masse
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.