Her kan både store og små kose seg med cowboymat, nydelig gryte med bønner, mais og pølser. Som tilbehør kan du bruke ris, potetmos eller en eller annen type fullkornpasta, men i og med at gryten inneholder søtpoteter, syntes jeg det var helt unødvendig med mere tilbehør, men det er en smakssak
Finn frem en ny stekepanne å stek medisterfarsen. Smak til med salt, pepper og evnt cayennepepper. Løk steker du sammen med baconet på slutten av steketiden
Ha oppi krydder og smak det til med salt og pepper. Serveres med potetmos, stekt bacon og grønn salat. Må bare advare om at denne gryta her er hundre ganger bedre enn den ser ut som
Del pølsene i skiver og stek de i en stekepanne med olje. Serveres med grovt brød. Dette trenger du. 3 kylling pølser1 purreløk1 boks tomatbønner1 boks/eske økologiske grovhakkede tomater1 boks liten økologisk mais3 ts paprikapulver1 dl matfløte1 klype hvit pepper Rapsolje til stekingSlik gjør du
Da vi hadde spist oss gode og mette, var det noen skiver medoksekjøtt igjen. Derfor er den perfekt å ha med på pikknikk eller som niste på en lengre dagstur
Skjær løken i tynne skiver, rens sjalottløken og hakk hvitløken, ha mere smør/olje på stekepannen og la all løken surre til den begynner å få litt farge før du heller den i gryten med kjøttet
Begynn med å skjære kjøttet i terninger ca. Kok ut stekepannen, tørk av den og ha i smør/olje på nytt for å surre løk og hvitløk, gjør det samme med sopp, bacon og tilslutt surrer du grønnsakene og da tilsetter du tomatpure helt mot slutten, hell alt etter hvert i gryten med kjøttet
En av de dagene som krevde middag med kjøtt og saus. En litt annerledes, supergod og smaksrik asiatisk saus til oksekjøtt som biff, oksestek, karbonader og alt annet som en gang har sagt møøøø
Denne marinaden synes jeg er kjempegod til spesielt oksekjøtt, men du kan også bruke den til andre kjøttsorter( se nedenfor) Hensikten med marinering er først og fremst å gi kjøttet ekstra smak, alt etter hva du lager marinaden av
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.