10 ganger
Det første jeg gjorde var å lage to sukkerbunner. Slik at dette var helt ferdig og klart til selve «monteringen». Sukkerbunnene lagde jeg noen dager før – også fryste jeg de ned.
500 g
melk
150 g
sukker
60 g
maisenna
4
eggeplommer
250 g
usaltet smør (Tine Meierismør)
250 gr
melk satte jeg på kok og resten av melken blandet jeg sammen med maisenna. Når melken var kokt opp vispet jeg inn melken i egg og sukkerblandingen. Først den varme – så maisennamelken.
10. 01. 2018. Ostekake og crème brûlée i kombinasjon – ja, det går an. Her forvandles den klassiske, franske desserten «crème brulée» til dekadente porsjonskaker som smaker nydelig av vanilje
Crème brûlée med appelsin. 11. 03. 2015. Det nærmer seg påske og da er appelsiner på sitt mest populære. Vil du lage en alldeles nydelig dessert med appelsin, kan jeg anbefale deg "Crème brûlée med appelsin"
Créme Brûlée er en utrolig god fransk dessert med ekte vaniljesmak. Det er en perfekt dessert å servere til gjester eller å kose seg med når man får lyst på noe ekstra godt
I dag har pappa bursdag og My Little Kitchen er 1/2 år. Jeg laget pappas favoritt crème brûlée, men jeg prøvde meg på en ny variant med ferske bringebær
Skyr Creme Brulee. uten raffinert sukker. Sun, 27 Mar 2016 07. 29. 32 GMT. - kl. 09. (0) Kommentarer. Denne ferien har bestått av mat, mat og mere mat, som den stort sett gjør når vi feirer helligdagene våre i Danmark
Crème Brulee med Tagatesse
4 stk. 17. 09. 2016 kl. 19. 36 i. Oppskrifter med Tagatesse. Ingen kommentarer. Frøkna ville prøve denne desserten idag, så da gjorde vi det 17
1. Kok opp melk, fløte, sukker og krydder. Tilsett eggeplommene og rør til det hele tykner. Sil av krydderet og hell blandingen over i små porsjonsformer
7 dl kremfløte1 vaniljestang delt i to på langs6 små eggeplommer100 g sukkerFriske bringebær Litt ekstra sukker til karamelliseringen til slutt Forvarm ovnen til 180 grader
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.