Crispyduck serveres med kinesiske pannekaker, jianbing. Pekingand lages tradisjonelt med hel and. Den har også mottatt verdensomspennende anerkjennelse for sin fristende skinnende farge, knasende sprøe skinn og det utrolig møre kjøttet
Hoisin-saus, helst fra en asiatisk matvarebutikk hvis du har mulighet. Når jeg skal kose meg på restaurant bestiller jeg ofte crispyduck, og det er lettere å lage det hjemme enn du tror
Samtidig krever jo nyttårsmenyen litt mer schwung enn normalt, så da jeg fikk ideen om crispyduck var det egentlig bare om å gjøre å finne den enkleste veien til målet – og enkelt ble det
Denne suppen faller i smak for både store og små, metter og varmer godt i vinterkulden. Stek kjøttdeig, tilsett suppeposene og følg bruksanvisningen på suppeposen
Ei venninne la ut Kaco på facebook for et par dager siden, ja da måtte vi jo bare prøve, fikk overtalt guttene til å prøve tacokake som jeg velger å kalle det, og uvitene som de var sa de ja
Stek baguettene i en varm panne med litt smør, et par minutt på hver side til de har fått fin farge. Ha parmesanblandingen over hvitløken og bland godt
Svart pepper antas å stamme fra India og er svært populær i Kina. Det kinesiske navnet, HEI hújiāo (黑 胡椒), betydde opprinnelig noe sånt som "fremmed pepper"
Var på Pressevisning på Bransjehuset mandag, fikk se vårens interiør trender og nyheter. Det kommer så mye fint, fikk lyst til å male og gjøre om litt hjemme + fornye meg litt på interiørfronten
Pizzakake er og blir en stor favoritt her i heimen og denne Taco varianten var knallgod Jeg savnet Jalapenos og mais, men det hadde jeg ikke mer igjen av, og ikke gadd jeg løpe over på butikken heller på tross av at jeg bor omtrent vegg i vegg med den
Det virker nesten som om grønnkål er en av tidenes hotteste trender innen sunn mat. Litt rart synes jeg siden grønnkål er overhodet ingen nyhet her i Norden, og noe som stortrives i vårt kalde klima
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.