Her kommer en nydelig oppskrift på hjemmelaget thai kylling gryte medlime og koriander. Finhakket koriander, paprika, løk og hvitløk og dette oppi sammen medkyllingen og la det surre litt
Tilsett så tomat terningene og salt, pepper og koriander. Kylling enchiladas medlime/chilli salsa. Strimle kyllingen og stek den i pannen med smør, salt og pepper
Enkel, men god kyllingrettmed en fantastisk saus. Jeg serverte retten med salat og jasminris, thailandsk ris som vokser i samme jord som jasminplantene
Stek kyllingfilet og limebåter i to minutter på hver side på middels varme. Vi har derimot snakket med veldig mange hyggelige mennesker, diskutert priser og pakket inn varer og lagt i pose
Smak til med pepper og frisk koriander mot slutten. Noen ganger er det deilig for oss voksne å variere tex-mex menyen, så i dag ble det deilige kylling enchiladas
Dagens oppskrift er hentet fra bladet Mat & Vin, som jeg anbefaler på det varmeste. - Ha korianderblandingen over kyllingfiletene og server med potetbåtene
Jeg har nå klar kyllingen, to finhakkede paprika, litt chilli og litt mer krydder. Jeg starter bestandig med å svi av (varme kraftig) curryen (noen spiseskjeer), noen fedd hvitløk og litt revet ingefær
Ha kikerter sammen med olivenolje, tahini, hvitløk og limesaft i en foodprocessor eller blender. Dersom det finnes et himmelrike, er jeg overbevist om at det er fylt med avokadohummus
Pynt med frisk koriander og limebåter. Smak til med fiskesaus, soyasaus og tørkede limeblader. Kok på høy varme med lokk til skjellene har åpnet seg, ca
Serveres over ris eller quinoa og pyntes med frisk koriander. Her kan det brukes nesten hva som helst av grønnsaker, men vi liker den best med blomkål og gulrøtter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.