( trodde det ev skulle vara lite karaktäristisk getsmak på smöret) som jag stekte crostini i, crostini som jag sedan bredde getost på och toppade med fikonkompott
Steketiden for crostini vil variere fra ovn til ovn, men følg med slik at de ikke blir brent. Server grillet paprika og brie på crostini, og du har en perfekt tapas
Crostini er en himmelsk munnfull som kan nytes når som helst når man har lyst på noe ekstra godt. Her har jeg brukt Blue Castello rørt ut med gresk yoghurt og lett rømme, osten får en litt skarpere smak og med sødme fra tørkede aprikoser blir dette en utrolig god kombinasjon
Crostini lages egentlig med baguetter delt i skiver, enten ferdigkjøpt eller hjemmebakte baguetter, jeg er ikke så glad i hvitt brød, men er veldig glad i crostini - så jeg bruker like så godt et fullkornbrød jeg
Pensle tynne skiver av grov pariserloff med olivenolje. Crostinis. Legg crostinis på et fat med et par stykker LeBleu Le Rustique (ca 50 g) på hver. 8 tynne skiver ristet grov pariserloff (crostinis)
Crostini er en bagett som du først steker i ovnen og som deretter kan dekkes med det du ønsker. Skjær en bagett i halvtynne skiver og pensle dem med litt olivenolje
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Siste munnfull før forretten var crostinimed geitost fra Håøya og – nei, ikke de klassiske bruchetta-tomatbitene, men her altså sommerens norske jordbær barinert i basilicum og litt sukker
Jeg serverte også skalldyrsalat på crostini som forrett i hageselskap. Da hadde jeg gleden av å jobbe på kjøkkenet sammen med gårdeieren selv, Hans-Torer Mamen
Selv bruker jeg denne til karbonader, og til crostinimed roastbeef og tomat. Prøv kompotten på en god skive brød med roastbeef sammen med tomat eller på en saftig burger - en fulltreffer
Spekepølser, crostinimed patéer, ost, salater etc. En observant leser av bloggen min (Lena som har masse erfaring fra Milano) har kommentert at drinken oprinnelig er fra Veneto og at den heter Spritzer og er laget med hvitvin, ikke prosecco
Siste munnfull før forretten var crostinimed geitost fra Håøya og – nei, ikke de klassiske bruchetta-tomatbitene, men her altså sommerens norske jordbær barinert i basilicum og litt sukker
Baguetter er et veldig anvendelig bakverk og brukes som tilbehør til suppe, gryteretter, til ost, som en real blings, som bruscetta eller crostini – altså til det aller meste
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.