Jeg pleier å lage karamellsausen dagen i forveien, og frostingen mens cupcakesene avkjøles). De er saftig, har karamellsaus i midten og italiensk marengs frosting på toppen, det kan bare ikke gå galt
) Disse cupcakene er lette og luftige, og inni har de et rom med flytende karamell. Gjør det gjerne kvelden før og la den kjøle seg ned før du åpner den
Pyntet cupcakesene med kremen og toppet det hele med peanøtter og mer havsaltkaramell. Det jeg liker så godt med cupcakes er at man kan finne vår favorittoppskrift og bruke denne som utgangspunkt, ut fra det kan man lage uendelig mange kombinasjoner
I mellomtiden popper du popcornHellkaramellen over popcornenog rør det godt sammenHelt til alle popcornene har karamell på segLa popcornene avkjøles, gjerne fordelt utover bakepapir, før du serverer dem elller pakker dem inn
Legg de ferdig poppede popkorna i en langpanne, hell karamell over og bland det godt. Smelt smør i en kjele på lav varme, tilsett sukker, sirup, vann og salt
Hell den flytende "karamellsausen" forsiktig utover hele popcornetog rør om. Popcorn er naturlig glutenfritt og denne søte varianten er et populært bidrag til fester, lett å lage og alle tåler det (så lenge man ikke bruker smør)
Superenkle og gode cupcakes. Varm opp fløten , hell karamellene oppi og bruk god tid på å røre. Istedenfor vann og olje bruer jeg kefir og smeltet smør
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.