Har dere sett den fantastiske kjøkkenhagen til Bengtgården. Ønsket om større hage og mulighet til å dyrke egne salater og grønnsaker blir ikke akkurat mindre av Vibekes fantastiske bilder, men på grunn av plassmangel og lite forarbeid har vi gått for "light"versjonen på verandaen i år
Etter mye mas fra venner og familie, har jeg fått tillatelsetil å dele oppskriften på bloggen. Fordøyelsen vår tåler bedre gluten fra spelt enn fra hvete
Lillesøster Miss Sweden måtte jo også få en bellakjole og dette garnet er Sandnes Duo, farge 4627 Cerise. Størrelsen er 2 år og oppskrifta er fra Børnestrik på pinde 3 1/2-4 men garnanslaget på 150 gram holdt så vidt, jeg kunne nok strikket kjolen et par centimeter lengre om jeg hadde hatt litt til garn. 3 1/2-4 men g
Litt havregryn til pynt. deigen er for klissete til det. (til 2 brød i 1,5 liter former). Varm vann til ca 30 grader. Gjerne 5-10 min med kjøkkenmaskin. Etterheves i ca 20 -30 min. Forvarm stekovnen til 250 grader. Senk tempraturen til 225 grader og stek brødet i ca 35 min. Har de litt lys skorpe under kan du sette dem tilbake i ovnen opp ned og steke videre i 5 min. DelE-postSkriv utPinterestFacebookTwitter 2 brød
Jeg og en venninne koste oss på Olivia og etterpå gikk vi et annet sted og drakk en vinflaske til. Så da måtte jeg være hjemme og passe Lille E og vaske tøy
Så tilsetter du valnøttene og lime- eller sitronsaft. I tilleggtil å sette en deilig og mild sitron smak på maten brukes sitronmelisse som medisin mot utrolige mange plager
Kos ♥. Gårdagens kosemat, røkt og tørket hvalkjøtt. Snurrepølser (pizzadeig snurret rundt og stekt i ovnen, ca 15 min), og verdens beste sennep og ketsjup
- Silje Bjørnstad - . Ny "smoothiefavoritt" som har så herlig farge. Sleng følgende i blenderen. 1/2 bananEn neve blåbær (gjerne fryste)150 gram fryste bringebær 2 dl lettmelk
Til den anledningen har jeg laget en stor,rund dåpskake. Inni kaken er det sjokoladekake,oreokrem,sjokoladekrem og hakkede sjokoladebiter- perfekt for en sjokoladeelsker
heidiskaker - en kakeverden med oppskrifter, tips og inspirasjon :)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.