Iår skal viimidlertid være hjemme og da må jeg ha hjemmelaget lammerull tiljulefrokosten og den smaker jo bare tusen ganger bedre enn den du får kjøpt ibutikken
Tenk jeg vant det flotte juleservise som er helt nytt iår. Det er såå mange fantastiskeinspirasjonervifår hos andre bloggere og denne ideénfikk jeg hos
Men for mer rustikke kjeks kan du ha litt mer i, dablir de slik som på bildet over. Ønsker du tynne klassiske flarn bruker du mengden havregryn som ståroppgitt, og eventuelt sløyfer melet
Risboller er min barndoms favorittjulebakst og en av få tradisjonelle ‘bakverk’ jeg lager tiljul. Disse bollene er ekstra gode ettersom de er basert på eggedosis, de blir dermed litt mer luftige og ikke så tunge
Idag satser vi på en sunn rett med masse grønnsaker, før vi setter i støtet med fet julemat. Lutefiskstår på menyen idag, til glede for noen og sorg for andre
Rull littnårdeigen er ibakepapiret, så blir den enda jevnere. Disse hjemmelagede er kjempeenkle å lage, og smaker faktiskenda bedre enn de ferdigkjøpte
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.