det kommer masse varm damp ut. Jeglikerveldig godt den variantenjeg har laget de sistegangene. Jegfikk et tipssistjeg la ut oppskrift på knekkebrød om å øke mel- og vannmengden littslik at røra kunne fordeles på tre stekebrett i stedet for to, og man fikktynnere og sprøere knekkebrød som var lettere å få gjennomstekt
fesrk hvitløkhvis du ønsker, men funkerfinfint uten, jegbrukermed og uten annenhevr gang. Hvergangjegspiser dette tenkerjeglitt på RichardGere, og like mye på hvor mye jegliker god mat
Tildessert har jeg latt meg inspirere av en dame som har mangt godt på menyen, nemligNigella Lawson, og har laget hennes lune bjørnebær med et karamelisert lokk
I år skal viimidlertid være hjemme og da må jeg ha hjemmelaget lammerulltil julefrokosten og den smaker jo bare tusen ganger bedre enn den du får kjøpt ibutikken
Hadde ikke planlagt middagtil helgen og når valget søndag morgen falt på kjøttkaker, som er kjempegodt når de er hjemmelaget, følte jeg at jeg måtte lage en dessert
Jeg har pyntet med gresk yoghurt, mandariner og smeltet kokesjokolade. jegoppdagetnemlig at jegikke hadde kremfløte i kjøleskapet og siden alle butikkene var stengt idag så prøvde jegmed gresk yoghurt istedet for kremfløte (man tar det man har
Tvillingene var veldigbegeistret for denne retten, og lillesøstermedlitt sår hals fortalte meg at dette var “deilig”, noe tvillingbroren hennes støttet Servergjernemedlitt salat ved siden av, for å gjøre det littmer voksen vennlig
Jeghåperdere har bra på en sånn finhøstdag som denne. Idager det cupcake kurs i Sandnes, og i morgen er det Stavanger som står på tur, og på fredag & lørdager det Cupcake kurs i vakre Bergen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.