som enkle småkaker, tilsatt sitronskall og rosiner, da blir det eksklusive smaksbomber,. Kjøl den av mellom hver utkjevling, blir den varm så blir den utrolig klissete
Da blir det smaking og laging hele dagen og selvsagt deler jeg oppskriftene i neste uke. Da tenkte jeg å få med meg begge julemarkedene i Oslo og hele lørdagen skal jeg tilbringe på vegansk julefestival i Mathallen
Der legger jeg daglig ut bilder fra min kreative hverdag. Lykkeliten (som begynner å bli veldig stor) synes også detvar stas å få hjelpe til, så dette ble et koselig prosjekt
Det er like før han begynner å gå nå, så han krabber i rekordfart til alt som ser spennende ut ^^ Vilde (søster til dåpsbarnet), Liam, og Adrian (søskenbarn)
I dag er det for mange både dyrt å vanskelig å få tak i. Ta opp av laken, skyllraskt under kaldt vann og legg de ferdige filetene i plastpose i kjøleskapet til neste dag, (jeg bruker brødposer
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.