2013 har
eit vanvittig potensiale som alle år før det, eg håpar å hente ut litt av det for eigen del og for all del, resten av verda sin del og... og som vanleg tenkje at neste sommar, neste sommar vert den flottaste i verdas historie...i allefall her..inni dalen..og at det held om den vert blant topp 10 og for den del... men ja, håpet er lysegrønt som det er kvart nytt år...for snart er det faktisk vår..
Jeg tør påstå at vi tibyr bakervarene alle som har levd enn del år savner, da det endelig er ekte genuine bakervarer uten unødvendige tilsetninger tilgjengelig igjen, og ikke minst at bakermesteren er en vaskekte tysker, og som kjent er tyskerene verdensmestere i bakekunst (i hvertfall om dere spør meg)
Det er dessuten idErik som mest konsekvent lager "årntli" middagmed potet og grønnsaker. Har selvsagt ikke rukket "å bli kjent med" Røyrvik-familiene etter én episode, så jeg er spent på fortsettelsen
Men denne retten er en av de som man får servert på en liten tallerken sammen gjerne med litt oliven, litt lekker parmaskinke, noen artisjokker og andre italienske lekkerier
Denne gangen blandet jeg altså inn Chevre og finhakket rosmarin og halverte sukkeret. Ikke jobb deigen for mye, kjevle den tynn og stikk ut med et glass el lign
Dekk bakebollen med plast og en ren kopphånduk. med. 25g gjær, 50g my margarin, smeltet, 2 dl lunken ekstra lett melk, 3 Ss stevia (ertsattet med sukker), halv ts kardemomme, 330g hvetemel (jeg erstattet ca 20g med grovt sammalt spelt mel). ca 20g med
Uansett hvordan dere lager det skal den ferdige kjøttdeigen helles over laget med nachochips. Se etter de som er laget med solsikkeolje og ikke inneholder rare ingredienser
Det vaskede hodet legges i kokende, saltet vann med svoren ned, og får koke en times tid. Det er noen år siden sist, men vi har et par hoder liggende hos yngstedatter og svigersønn
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.