Ja vel, jeg lager fest jeg og… Ganske ofte også faktisk… Men når jeg griller hverdagsmat, er det greit å prøve å holde maten på et litt sunnere nivå enn french fries og feite sauser
Kutt alt i passe biter og legg over på middagstallerken. Topp med søt soyasaus - ketjap manis (f. og valgte derfor å legge det direkte på hver vår middagstallerken
Fårikålens Venner er en ekte grasrotbevegelse, bestående av lokalt innstiftede fåreninger med full styrings- og oppløsningsrett, uten noe som helst ansvar eller rapporteringsplikt utover hva de lokale vedtekter måtte diktere
Dette har vært en usedvanlig trist dag. Her kommer dagens bidrag – en biffsalat. Hun ble 86 år gammel, men var sprek (trente 1 – 2 ganger i uken) og klar som en 25 åring (nesten iallefall). 2 vårløk. 1/2 issalat. 200 gram aspargesbønner. 1 – 2 ss sesamfrø. 2. Kok opp vann i en kjele, og kok bønnen i 2 – 3 minutter. 2 vårløk. 1/2 issalat. 200 gram aspargesbønner. 2 ss sesamfrø
I dag kommer oppskrift og fremgangsmåte på det jeg lagde. Legg gelatin-platene i bløt i kaldt vann. Du kan også ha litt jordbærcoulis over om du har lyst men i dag valgte jeg å ikke bruke det
Retten er like god kald dagen etter, oppbevares i kjøleskap. 2 - 3 personer. ca 10-12 cherrytomater, deles i to. 1/2 agurk, i små biter. 2 sjalottløk, finhakkes. 2 ss pinjekjerner. 2 terninger parmesan, ca. 2 - 3 personer. ca 10-12 cherrytomater, deles i to. 1/2 agurk, i små biter. 2 sjalottløk, finhakkes. 2 ss pinjekjerner. 2 terninger parmesan, ca
Og når jeg tenker på byen i dag er det disse stedene jeg savner aller mest (ja, og noen folk da…). Lenge før denne typen mat ble fasjonabel i vesten serverte ekteparet Clarke mat inspirert av maurerne, muslimene som bosatte seg i Spania og kombinerte tradisjoner fra Spania, Nord-Afrika og det østre Middelhav
Dagensmiddag ble Gordons «Heite biffsalat», inspirert fra hans program om chili og krydder. 2 indrefileter. 1/2 agurk. 2 små vårløk. 1/2 sjalottløk (banan). 1/2 pk Crispisalat (strimlet). 2 fedd hvitløk. 2 ss olivenolje. 1/2 times hvile, ble indrefileten skjært i skiver og lagt oppå salaten før servering. 2 indrefileter. 1/2 agurk. 2 små vårløk. 1/2 sjalottløk (banan). 10 cherrytomater 1/2 pk Crispisalat (strimlet). 2 fedd hvitløk. 2 ss olivenolje
Noe godt har jeg spist den siste uken også, og her kommer den foreløpig siste PSMF-matrapporten. Endelig har jeg kommet til den siste dagen i denne runden med PSMF
Jeg har til og med tenkt til å ha helt treningsfri i dag. Vi skal ha middagsrester fra i går, men her er en sunn fiskemiddag til de som ønsker en litt lettere start
Jeg startet dagen med å lage en ny porsjon lavkarbo rundstykker. I dag var det veiedag igjen, og jeg har gått ned – 0,2 kg, tilsammen ned – 4,9 kg på drøye to måneder. Jeg møtte ei venninne på Løkka i dag også gikk vi til byen, passet bra med karbo dag så jeg koste meg med litt vin 0,2 kg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.