Jeg ga vel aldri sushi en ordentlig sjanse (sjømat, som i tillegg var rått fikk meg omtrent til å snu i døren), men så skjedde det ett eller annet langs veien og den siste tiden har det prydet middagsbordet opptil fire ganger i uken(
I denne oppskriften har jeg brukt et sushi kit som inneholder alt du trenger til sushimiddagen din. Jeg brukte det jeg hadde liggende i kjøleskapet, men både agurk og gulrot er vanlig i bruk av sushi
En gang vi var ute og reiste så vi på en take-awaysushimeny med aubergine. Sushi i India er for så vidt et nytt fenomen og spådommene var mørke da de første japanske restaurantene fant veien til Mumbai
Fårikålens Venner er en ekte grasrotbevegelse, bestående av lokalt innstiftede fåreninger med full styrings- og oppløsningsrett, uten noe som helst ansvar eller rapporteringsplikt utover hva de lokale vedtekter måtte diktere
På lørdag prøvde jeg å spise laks for andre gang. - Laks- Agurk, avocado & mango - Noriark (sjøgress). Jeg laget sushi med min venn Linn Therese som er konditorkokk og hennes samboer som også er restaurant kokk
- Naturell kremost, f. Kok først risen ferdig og sett til avkjøling. - Naturell kremost, f. Som regel står det instruks på pakkene (skylle først, småkoke med lokk og deretter tilsette eddik)
I dag kommer oppskrift og fremgangsmåte på det jeg lagde. Takk til alle som fulgte ivrig med på Kakekrigen i går =) Og takk for alle de koselige kommentarene, meldingene og snappene =)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.