) Nydelig tilbehør til kamskjell. Jeg har selv klødd meg litt i hodet over hvor vannete og merkelig smak den har fått tidligere, før jeg lærte at det er et absolutt must å koke jordskokkene i melk før det lages puré av den
oktober, og med disse ble jeg oppfordret til å invitere familie og venner på middag. Ikke det at jeg ikke har noen venner som fortjener å bli bedt på middag, men det er ikke så ofte vi tar oss tid til en middag bare vi to
Som lovet, her er oppskriften på mine kjempegode kamskjell med kokos og safran. Jeg laget bare tre kamskjell, riktignok store, men angrer på at jeg ikke laget flere
Melbu kaviar kan du bruke til pålegg, på smørbrød med egg, i kaviarsaus og den er så god så jeg brukte den i denne forretten med nydelige kamskjell i dag
Gni kamskjellmusklene inn med salt og pepper. Tilsett hvitvinen og rør rundt til vinen har fordampet. La kamskjellene trekke i pannen et par minutter før de anrettes over risonien
Av en eller annen grunn kan det virke som at det er opplest og vedtatt at kamskjell er den ultimate forrett, men at den ikke fortjener å være stjernen i middagen
TwitterFacebookGoogleE-postSkriv utLik dette. Kamskjell er milde i smaken og kanskje en anelse søte så jeg synes derfor at det skal være litt sting i tilbehøret
Fårikålens Venner er en ekte grasrotbevegelse, bestående av lokalt innstiftede fåreninger med full styrings- og oppløsningsrett, uten noe som helst ansvar eller rapporteringsplikt utover hva de lokale vedtekter måtte diktere
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.