Dagens middag. 3-4 dl melk. (Du kan sikkert også bruke melange, men jeg foretrekker alltid meierismør)Ca 50-100 gram mel. Når sausen er slik jeg ønsker i farge og tykkelse, så tilsetter jeg 4 - 5 laurbærblader, 2 ts lys buljongpulver, eller 2 terninger med buljong
Fres løken og løk/tomat -blandingen i litt olje. Fres den revne løken i litt olje 5-7 minutter. Tilsett tomatpuré og la steke 10-15 minutter. - Born4baking (Lena Larsen) 800 g kyllingkjøtt uten ben 1/2 kopp finrevet løk 1/2 kopp tomatpuré salt etter smak 1/4 kopp revet ingefær 1/4 kopp presset hvitløk 1/4 kopp grovhakket løk 1/4 kopp hakket tomat 1/4 kopp hakket grønn paprika. 5-7 minutter Tilsett tomatpuré og la steke. 10-15 minutter Ta av varmen
Dagens lavkarbo middags tips. 13. 08. 2017 kl. 15. 32 i. Lavkarbo middag. 8 kommentarer. Hei. Det er jo så masse god blomkål i butikkene nå og da passer det fint med en blomkålrett
Speltlompelasagne (3-4 personer). 1/2-1 stor boks mager cottage cheese. Stek i 25-35 minutter til osten har smeltet og er gyllen. #middag #speltlompe #lasagne #speltlompelasagne #oppskrift #mat #sunt #enkelt 3-4 personer
Da var det fredag igjen, og her er dagens gode middagstips. (2-3 porsjoner). Bak i ovnen på 180 grader i 20-22 min. (2-3 porsjoner). Bak i ovnen på 180 grader i 20-22 min ♦ Mos en avokado med en gaffel sammen med sitronsaft, smak til med litt salt
Dagens (lavkarbo) middagstips. Enklere middag å lage enn dette skal du lete lenge etter, for å ikke snakke om rask, det tar ca 15 - 20 minutt å lage så dette er rene fast-food, bare mye sunnere. 2 -3 stk avokado. 2-3 stk mozzarella oster. 2 -3 stk avokado. 2-3 stk mozzarella oster
Franciska Munck-Johansen. -). Profiteroles er typisk fransk og har eksistert helt siden 1700-tallet. (i 3 - 5 minutter) til massen former seg til en ball, og den har fått en glatt overflate. Stekes ved 210 grader varmluft midt i ovnen i 20 - 25 minutter eller til de er gylne. 20 - 25 minutter eller
Kick-backs. Triceps-press. T-skjorte. Ovnsbakt omelett 2016-09-16 09. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 3 egg 2 ss vann 3 asparges 1/3 purreløk 1 ss smør 1/3 paprika 1 ss mais 4 skiver salami 4-5 skiver gulost. Sett på ovnen på 200 grader, grillfunksjon, og sett pannen inn - la den stå i ca 5-6 minutter. 4-5 skiver gulost
Dagens middag. 1 kjøttdeig, ferdigkvernet2 ss rapseolje2-3 fedd hvitløk2 store gule løk2 store tomater1 rød paprika2 bokser med Gi Aguaro hakkede tomater (3 karb pr 100g)1 pk Gi Aguaro tomatpurre (3,8 karb pr 100 g)1 dl sesamfrø1 dl linfrø1 ts chillipulver2 ts paprikapulverMaldon salt og grov pepperJeg steker kjøttet for seg, Surr så løken og hvitløken til det blir gyldent i en egen tykkbunnet kjele og ha i resten. Når dette har fått stått å putra i 30-40 minutt, så finmoser jeg det med stavmikser
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.