1 Ingredienser
600 g biffkjøtt fra flatbiff 1 ss margarin eller olje til steking 250 g fullkornsspagetti 1 dl soyasaus stk saften av 1 lime eller sitron 50 g ingefær, frisk 2 ss koriander, frisk 0.5 stk chili, rød 1 stk paprika, rød 1 stk squash, grønn 2 stk vårløk 1 stk rødløk Send handlelisteBland soyasausen med saften av limen eller sitronen og finhakket chili. Skrell og kutt ingefær fint og ha den i soyasausen sammen med finhakket frisk koriander. La gjerne sausen stå og trekke smak mens du lager resten av maten. Kok fullkornspagettien etter anvisning på pakken. Skjær paprika, squash, vårløk og rødløk i strimler og båter. Brun det strimlede biffkjøttet raskt i en panne, tilsett grønnsakene og la det steke i 2 minutter. Hell over sausen og la det koke i 2 minutter. Rør inn fullkornspagettien. Server gjerne grovt brød til. Tips: I denne retten kan du selvsagt erstatte biffstrimlene med andre ingredienser, både av kjøtt eller fisk. Alternativt kan du utelate det helt for en vegetarisk versjon. Retten varmer like godt uansett. Vi har mange flere pastasalatoppskrifter Her finner du alt du trenger å vite om pasta Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.