Her serverte jeg fisk og grønnsaker sammen med noen blader salat, fløtesaus og urtebaguetter. Hell av vannet og legg de sammen med resten av grønnsakene og fisken i en smurt, ildfast form
Når blandinga koker har du oppi torsken. Server fisken ilag med potetstappe og grønne bønner. 800 gram torskefilet. La torsken småkoka på svak varme under lokk i ca 5 min. Du kan også servera fisken ilag med kokte poteter og gulrot, smakar nydelig Ca 4 pers. 800 gram torskefilet
Vi begynner med sausen. Dampettorsk fra Hals i Danmark, er noe av det beste jeg vet. Ha litt olje i en gryte sammen med litt støtt koriander, skjær gulrøttene i tynne skiver, løken i båter og fres det kjapt i gryta
Smak til med salt og pepper. Spinat og torsk er en kjempegod kombinasjon, og fløten tilfører den ekstra fylden og sødmen som gjør dette til en fantastisk fiskerett
Rør ut JBKM med litt vann og tilsett kokusmelken. 1 boks med kokusmelk1-2 ts JBKM4 fedd hvitløk, presset2 ts karri1-2 skjeer Rød curry paste (evt chili) 2 cm frisk ingefær (10 g), finhakketLitt saltHa kokusmelken i en kjele, varm opp og rør inn krydder. Serveres med lettkokte asparges (knekt av nederste del, has i kokende vann tilsatt mye salt i ca 3 minutter) og dampkokt torsk. 1 boks med
Torsk bakt i ovn er noe av det beste jeg vet, fisken blir saftig og velsmakende, ingen fiskekasserolle, ingen fiskelukt og fisken blir helt perfekt "kokt"
Og torsk smaker herlig med litt spicy tilbehør. legg torskefileter oppi sausen og stek videre i ca. Og spicy hverdagsmat, krydrer livet og kjærligheten…følg med videre
Og man kan vel si at det som fungerer med skrei fungerer like så godt til torsk, selv om man heller skulle ønske at man fikk tak i skrei, da sesongen er noe begrenset
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.