Her i huset går det mye på laks, men torsk er nå en utrolig god fisk da, denne frosne torsken vi får her, er virkelig god, men jeg gleder meg til å komme til Norge og til å kjøpe fersk torsk
The post Bakt torskmed chorizosalsa, asparges og søtpotetmos appeared first on Elin Larsen. Dette er både Stian og min favoritt torskerett- kanskje en av de aller beste fiskerettene
Salt og pepper. Skjær dette i skiver sammen med fennikel. Skrell løk, poteter og gulrøtter. Ett par stykker medtorskefileet (500 gram). Legg fisken på toppen og la den trekke i ca 7-10 minutter under lokk Ett par stykker medtorskefileet (500 gram)
Småsulten på nattestid med en bunt asparges i kjøleskapet. Raskt går det også. Blir de dampet, så bevarer man mye mer av næringen enn ved åovnsbake/steke/koke
Smakte helt fortreffelig til fersk nytrykket torsk. Tilsett kremfløte ristet sammen med hvetemel (her kan du benytte maisennamel om du ikke vil benytte hvete), samt gressløk og persille
Kjør grønnsaker og buljong til suppe med blender eller stavmikser. Det burde hvert to, men la oss være realistiske og heller gi oss selv et klapp på skulderen om det blir sånn
Torsk bakt i ovn er noe av det beste jeg vet, fisken blir saftig og velsmakende, ingen fiskekasserolle, ingen fiskelukt og fisken blir helt perfekt "kokt"
Ogtorsk smaker herlig med litt spicy tilbehør. legg torskefileter oppi sausen og stek videre i ca. Og spicy hverdagsmat, krydrer livet og kjærligheten…følg med videre
Og man kan vel si at det som fungerer med skrei fungerer like så godt til torsk, selv om man heller skulle ønske at man fikk tak i skrei, da sesongen er noe begrenset
Torsk. Krydre filetene med salt og pepper. Vask og kutt opp blomkål og brokkoli i små buketter. Legg torsken i serveringsstykker i en smurt ildfastform
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.