Jeg har etter hvert mange favorittretter, en av mine absolutte favoritter er biff Wellington. Biff Wellington er indrefilet av okse, surret i en blanding av sopp og hvitløk, parmaskinke og til slutt et lag butterdeig
Innhold. 2 bokser svarte bønner. 8 egg. 2 ss vaniljeekstrakt (jeg erstattet med essens). 10 ss smør/cocosa. søtning etter smak (brukte natreen, tror ca til 100 g merket, men må smakes til)
God kveld fine lesere, håper dere alle koser dere på denne flotte søndag. Idag har jeg lagd noe deilige sjokolade cupcakes, en oppskrift fra Sarabeth Levine
Put in your chosen flavor – lemon curd, raspberry purée, caramel or crème pâtissière. Classic donuts from ”back in the days” are as old fashioned for me as it gets
Biff Wellington smakte jeg første gang hos min søster og ble helt forelsket i retten. Den er ikke så avansert å lage som man skulle tro så lenge man følger oppskriften
*Use Vanilla sugar of good quality where you actually see the black vanilla beans. LIKE KAKEMILLA ON FACEBOOK HERE English version along with NowegianDenne oppskriften ble blant de 5 beste ut av over 500 innstendte oppskrifter i Freia's konkurranse om "Norges Beste Sjokoladekake"
Wellington. Hadde en elg indrefilet i fryseren så da falt valget på innbakt filet. Orginalt skal det være oksefilet, men ettersom vi har fryseren full av elgkjøtt så ble det det
Black Bottom Cupcakes(15 cupcakes)'190 g mel120 g sukker25 g kakao2 ts bakepulver2 ts vaniljesukker50 ml nøytral olje125 ml vannHa alt det tørre i en mikserbolle og bland det godt Mens maskinen går tilsetter du olje og vann til en jevn, ganske tykk, masse Ha tilslutt i egget og miks til røra blir silkemykFordel røren i formene, jeg synes alltid det er greit å bruke en scooper til dette, denne er fra CacasOstefyll140 g kremost60 g sukker1 eggHa alt i en mikserbolle og kjør til en jevn blanding (eventuelt vent med egget til sukkret og kremosten er rørt jevnt)Blandingen er ganske flytende, men vil stivne under stekingHa ca 1-2 ts ostefyll i over hver cupcake og stek på 160 grader i ca 20 minKremostfrosting50 g mykt smør250 g melis150 g kremost Ha smør og melis i en mikserbolle og kjør til en smulete masse før du har i kremosten Miks til en lys og luftig krem, men ikke så lenge at osten skiller seg Sprøyt kremen med en sprøytepose med tip (jeg har brukt 1M fra Wilton) og dryss over kakao til pynt Eventuelt kan du smøre frostingen på med en kniv, synes det er minst like fint noen ganger
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.