Grissini kommer fra Italia og det passer godt til Tapasbordet, til en suppe eller til grillmaten. Du kan også dyppe dem i dipper som guacamole, hummus eller tzatziki
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Oste og urtebrød. 17. 05. 2015 kl. 23 i. Brød og bakverk. Ingen kommentarer. Nydelig brød som passer til alt. Her har du brød til suppen, tapasbrød, matpakke med ekstra smak, ostesmørbrød,kort sagt, et herlig, litt ekstra godt, brød
Dette nøttepåegget er nydelig, kremet og kan brukes som kremost. Min eldste datter som ikke kan spise melkeprodukter liker dette på skiva og som dip, rømmeerstatning osv
Lagde en kjempegod ostekake her forrige dagen og tenkte dele oppskriften med dere. Mål opp ca 120 gr med smør, gjerne meierismør - da blir bunnen ekstra god
Hjemmelaget lasagne er en stor favoritt. Når du først kan lage tomatsausen går det så si av seg selv. Da har du en næringsrik saus som passer til alle typer pasta også
Som en fredagssnacks i tillegg til scampiene jeg lagde samtidig, så er champignong med oster en lett smårett som også kan være en del av en tapasmiddag
Iår så ble det ikke vanlig tradisjonelle norske fastelavensboller med krem og syltetøy, men istedet tenkte jeg at jeg ville prøve meg på den danske varianten
Jeg er meget opptatt av å introdusere barna mine for mer enn bare pølser og taco. De har siden 1 års alder, fått servert mye forskjellig mat fra både Danmark og Norge
Min kjære har endelig kommet hjem etter to uker i New York, og det måtte jo feires med kake. ) Jeg er lykkelig for at to uker som gressenke og alenemor til tre endelig er over (respekt til alle alenemødre der ute)
Det blir en del salat i ferietiden, heldigvis er salat noe av det beste vi vet så da går det jo greit og salat kan varieres på utallige måter så vi blir liksom aldri matlei
Vi har vært på en ukes ferie i Sødervig, på vestkysten av Jylland i Danmark. Før vi dro fant vi ut at det ikke er veldig god tilgang på glutenfri mat der
membrillo med manchego. Nå er det sesong for kvede. Sesongen varer lenge, men siden kvedene har høyest pektininnhold tidlig i sesongen, er oktober og november den beste tiden å lage gelé og membrillo
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.