Hilsen hun som bor i myke, varme ullklær nå som kulda har kommet ♥ Stjerna-settet her. Jeg velger å ha selve grøten uten så altfor mye smak slik at tilbehør og topping tilfører sødme, men du kan ha i mer søtning, kanel eller kardemomme hvis du vil
Nord-Norge leder i den konkurransen. Det er ingenting som kommer opp mot en tur til Nord Norge når det gjelder å spise kaker, å beundre kaker å tenke at nå har jeg fått nok kaker
Alle bilder utenom de øverste er også tatt av Trine. Som jeg skrev fikk vi helt fantastisk god mat som var laget av matblogger Trine som har bloggen Klisjehjemmet
Jeg bare kløner og banner, og får det ikke helt til. Jeg hater for eksempel bulgarsk utfall, og jeg klarer aldri å prestere optimalt om jeg har den på programmet
Det jeg har nå er gammelt og stygt. Synes mange av Lycke - veskene er veldig fine. Nå skal jeg slappe av litt før jeg skal gjøre meg klar til å dra til Moss
Jeg har laget den mange ganger med glutenfritt mel, og det fungerer helt supert. Ikke trenger du å advare noen mot at kaka er glutenfri heller, denne liker alle
I forhold til pynting av cup cakes må jo makroner være latterlig enkelt. Jeg beundrer alle de som tryller frem fantastiske, sukkersøte, eventyrlige cup cakes, men har ikke helt tålmodigheten til å dekorere dem, så her i huset blir det muffins med et tynt lag smørkrem eller melisglasur i skrikende farger
-). Uten litt blyghet en gang så må jeg være ærlig å si at jeg elsker virkelig ny spennene matretter, problemet er bare det at jeg klarer for dundre meg ikke å uttale hva retten heter
Glutenfritt og lavkarbo tykningsmiddel Til supper, sauser og dressinger. Jeg skulle ønske jeg kunne si at det var på grunn av det utrolig gode næringsinnhold, det er jo det vi leser over alt, men det er mest på grunn av at det har en utrolig god evne til å binne væske og svelle
DET VAR BARE TIL JEG BESTEMTE MEG FOR Å BRYTE DEN DÅRLIGE SIRKELEN. De ser ikke så lekre ut her. Det første jeg gjorde var å bestemme meg for hviken kake skal jeg bake
com - nettstedet hvor personer med diabetes hjelper hverandre til en bedre hverdag. Brukes i det meste, men utenom det vanlige (kokt, stekt osv) så hører den med i steinalder brødet og ikke minst vaffeloppskriften jeg har blitt glad i
Jeg har litt lite forskning her, men jeg mener at BBC for noen år tilbake viste en serie på TV om mat der tre personer fikk forskjellige varianter av pasta - kyllingpasta, fløtepasta og grønnsakspasta
Hermetikk fra Svenskhuset- Moderne mat fra Nord-Norge og Svalbard
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.