Det er snart jul ogjuleforberedelser begynner snart for fullt. Her i huset går det i litt sprø, men tykke nok til at de er litt myke i midten, ikke alltid like lett å få det til, så de fleste blir sprø ☺
Skorpen blir helt sprøogbrødetholder seg mykt og ferskt i mange dager. En ting er at hjemmebakt brød så klart smaker utrolig mye bedre enn de du kjøper på butikken, en annen ting er at du styrer unna en del tilsettningsstoffene du ikke trenger og kan tilsette alle mulige godsaker du heller trenger
Kaken vil “sette” seg i kjøleskapet ogdenmyke kjernen vil være med på å gjøre kaken saftig og god. Denne kaken her er hentet fra boken Slikkepott av Lise Finckenhagen og går under navnet konfektkake
Myke karameller er det perfekte julegodteriet ogden perfekte, spiselige julegaven. Karamellene lages med søt, kondensert melk og får helt herlig konsistens
Hun er heldigvis en veldig klok og fornuftig fjortis som skjønte med en gang at et lavkarbo kosthold er absolutt denbeste veien å gå, men har imidlertid en mor (min kjære søster) som virkelig ikke liker å lage mat
Jeg elsker cookie dough og har laget mange sunne versjoner det siste året. Oppskriften jeg kokkelerte frem i dag, er desidertdebeste cookie dough kulene jeg noen gang har laget
Idag er det Lasagne dag her i huset så nå holder vi på å lage det til middag, men sidendet er søndag og helg så kommer en oppskrift på Tiramisu - en farlig god dessert
Jeg vet det er litt dramatisk å utbasunere disse muffinsene til verdensbeste. Ogde passer dessuten utmerket til suppe, i matboksen, på piknik, biltur, kveldsmat, på vei til jobb og du vet, det meste
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.