Her har dereenenkel og rask oppskrift påen linsedal med søtpotet. Det er masse vegetarisk og vegansk i det indiske kjøkken, så her er det mye å utforske
Tilsett løk og hvitløk og stek tilløken er myk og begynner å endre farge tilgylden. Jeg kan ikke huske å ha vært påen indisk restautant noensteder i verdender jeg ikke har sett dal makhani påmenyen
Ha i løk, hvitløk og ingefær og la det surre på medium varme tilløken begynner å bli myk. Bruker du malt spisskummen kan du vente med å ha i krydre til du har i de andre krydrene
Denne suppa er egentligen blanding av en indisk oppskrift jeg fant i en gammel indisk kokebok og en oppskrift fra Kokebok for alle, som brukes i Kost og helse påungdomsskolen i dag
Du kan også ha ris tilden, da blir det blir et annet måltid, fremdeles kjempegodt. Den største utfordringen er å ha alle krydder i hus, men når det er gjort, så holderpakkene ganske lenge
Masoor linser er røde-orange i fargen, men skifter farge og blir gule når de blir tilbredt. Varm opp olje i enliten stekepanne, pass på så det ikke begynner å ryke av den
Denne er inspirert av Superdamenes oppskrift på gulrotkake som er litt sunnere, men jeg gjordenoentilpasninger ettersom jeg ikke bruker ingredienserfradenbutikken
Og den beste nyheten er at han stod opp fradedøde og lever i dag. I påsken minnes vi Jesus som døde for alle mennesker for å gjenforene oss med Gud, tilgi oss ting vi gjør feil og gi oss håp og visshet om et liv etter døden
Helt til slutt må jeg fortelle dere at den store bestselgerenfra ICIW er på lager igjen. Kok flere egg i slengen, deholder seg fint opptilen uke og er supre å spise/ha med seg påfarten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.