Var en ganske slapp dag, med hus rydding og ordning både inne og ute
Lillemor var på ridning og vi stakk innom butikken på vei hjem, mat må man ha selvfølgelig. Koselig tur! Hjemme ventet det besøk, koselig det også. Å tidlig kveld ble det.
Noen små klumper vil det være men det er helt ok. Så har jeg bloggen- andre sosiale media som skal oppdateres, middag som skal forberedes, leilighet som burderyddes og shines til datteren vår får besøk i helga… and the list keeps going
Idag har jeg laget middag og bakt pepperkaker fra bunnen. des. Legger ved oppskrift til middagen samt bilder og priser, men pepperkakeoppskrift og bilder kommer i morgen
des. Idag ville jeg prøve meg på et nytt "design" i hvordan jeg fremstiller middagen. Orket ikke stresse med røsti poteter etter jobb allikevel så det ble slik
Men den her, den var god, svært god, vidunderlig, fantastisk osv. Jeg er ikke noe glad i kaffe, jeg kan ta en latte med smak i når jeg er på caffe, og syns det er helt greit
Har du sennespsblader og fersk bukkehornskløver, finhakk og tilsett dette også. Denne gangen vil jeg dele oppskriften for saag med dere, kan jo ikke bare ha det som forsidebilde
Makaronigrateng har jeg laget mange ganger og det er alltid en populær middag her i huset. Siden barna mine absolutt ikke spiser noe som ser ut som en grønnsak toppet jeg gratengen bare med brokkoli og blomkålbuketter på halve gratengen til meg om mannen min
Hvis frostingen virker litt tør tilsetter du litt og litt melk til du får ønsket konsistens. Da har vi desserten som ser ikke bare ser imponerende ut, men som også er veldig enkel å lage
Full av deilig smak av ost, urter og hvitløk og heltnydelig å se på. Dettebrødet MÅ dere bare prøve. Denne ukens oppskrift er fra dyktige Amanda, som er en australsk/italiensk kokk med bloggen Chew town
I dag har jeg litt av en oppskrift til dere. Dettehvitløksbrødet smaker ikke bare helt fantastisk, det er også super enkelt å lage og det blir et flott midtpunkt i en god middag
Dethar blivit litt lite sömn denne veckan så känner att jeg verkligen behöver det. En daimglasstårta/daimiskake er så genial, for du kan lage den flere dager i forveien, og så holderden seg også god i flere dager – rett og slett for at den står i frysen
Man kan bestemme selv hva type man vil bruke, kjøttdeig, karbonadedeig, svinekjøttdeig, kyllingkjøttdeig eller kjøttkakedeig som gildehar kommet med nå
Del kyllingen i biter. Fres den revne løken i litt olje 5-7 minutter. Tilsett tomatpuré og la steke 10-15 minutter. 5-7 minutter Tilsett tomatpuré og la steke. 10-15 minutter Ta av varmen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.