Jeg er ikke noe frokostmenneske i hverdagen, så hvis jeg skal få i meg noe må det være enkelt. På jobb har jeg stående en pakke havregrøt som jeg bare blander ut med vann, men nå er jeg gått fryktelig lei av det
Deilig frokostblanding som kan spises med melk, yoghurt eller kesam. Denne oppskriften kan varieres i det uendelige men havregryn, linfrø og rosiner er ingredienser som bør være med
1 dl sesamfrø1 dl linfrø ( 0,5 dl kan knuses i blender)1 dl gresskarkjerner1 dl mandler ( knuses i blender)1 ts urtesalt1 ts fiberhusk eller knuste physsilimfrø ( må ikke ha dette)2,5 dl vann1-2 ss olivenolje eller smeltet cocosa1 ss økologisk honning1 ts rått kakaopulver1 dl rosiner ( evt tilsett tørka blåbær til slutt)Som du ser kan dette like godt bli hjemmelaget knekkebrød som musli
Når man lager pasta er det en ting som er kritisk for resultatet. Pastaen kan være vassen eller underkokt, tilbehøret kan være feil - men om sausen er bra kan det meste tilgis
Det ble noen hjemmelagde gaver under treet i år, blant annet Granola med tranebær på glasskrukker. Nå kan jeg omsider blogge om dem ettersom pakkene har blitt åpnet
Jeg er så lei alle de ferdige frokostblandingene i butikkhyllene som er overlesset med sukker. Derfor lagde jeg min egen frokostblanding som er et mye bedre alternativ og helt fri for tilsatt sukker
Jeg har laget mye brente mandler i julegave, men fant i år ut at jeg også kunne lage froostblanding. Den er proppfull av godsaker og knallgod i yoghurt, selv har jeg alltid litt i en pose i veska
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.