Jeg tar fortsatt veldig gjerne i mot tips til deilige sommerdesserter. #oppskrift #kosthold #sukkerfri #utensukker #rabarbra #syltetøy #suntoggodt #sukrinmelis #sukrin #sukringold #funksjonellmat #trening #mat #sommer #dessert #bakekona 350 g rabarbra
Varm opp eddik, zero sukker, vann og ingefær. 0,5 dl eddik - jeg har brukt hvitvinseddik, men vanlig 7 % eddik / eplecidereddik kan også brukes 1 dl zero sukker fra Bodylab (erstatning for sukker) 1,5 dl vann 1/2 ts fersk revet ingefær (kan sløyfes) 3 rødløk FREMGANGSMÅTE
Dette ble dagens (dessert)lunsj - sunt, digg, næringsrikt, sukkerfri og fri for gluten (bruk glutenfrie havregryn hvis du har fått påvist glutenallergi/glutenintoleranse)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.