Vi skar feil og endte med å dele den litt tilfeldig opp (som man fint kan gjøre når man koker kraft) for så å putte den i gryta og koke kraft etter oppskrifta under
Pasta med rucola500 g spaggetiRucolapestoParmesanRucuolaEventuelt noen cherrytomaterRucolapesto100 g rucuola1-2 fedd hvitløk50 pinjekjerner50 g parmesan1-2 dl olivenolje2 ts govt saltPestoen kan lages dagen før
Rør ut gjæren i litt av vesken. + 1 egg + litt salt til pensling. Pisk 1 egg med litt salt, og pensel kransen godt. Rull de ut til ca 1,2 m lengder, men rull de litt tykke på midten og tynner i endene. 1 egg + litt salt til pensling
ingredienser. 2 dl mandler (bløtlegges over natten). 5-6 dl vann. 2 dadler (små ferske som kjøpes billig i innvandrerbutikken) eller 2 ss honning evt Vaniljepulver, agavenektar eller daddelsirup
Alt i en panne og inn i ovnen, det gir så god smak, er gøy og enkelt å lage Server gjerne med litt smørdampet Asparges ved siden av, som var planen med denne, men som ble gjenglemt på butikken
Kjempegodt med Iskald melk på siden og litt ketchup å dyppe i for de som liker det. Ha så deigen på bordet med litt mel under og del deigen i 3 like store deler
Litt andre krydder og ekstra grønnsaker som gjør seg godt sammen med fisk. Ha over litt olivenolje og legg på et lag til med poteter, ikke legg potetene rett oppå hverandre men prøv og legg dem over hulrommene og slik at de ikke dekker helt over potetene i første laget
Jeg har prøvd ut mange forskjellige oppskrifter, og har eksperimentert litt selv. Det går fint an å spise det selv om man ikke går på lavkarbo, det er bare til å legge til litt karbohydrater
Dekk gjerne over formen med litt plastfolie. Myke karameller – finnes det noe bedre. Karamellene lages med søt, kondensert melk og får helt herlig konsistens
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.