Delfiakake hører med som en god juletradisjon hos mange. Har du ikke noen tradisjon for delfiakake i jula fra før, så kanskje tiden er inne for å starte en ny tradisjon nå
(Jeg har prøvd å bake kjeksene ut med helt fersk deig, og det var ikke morsomt. For tolv år siden hadde han en lang og fin artikkel i Dagbladet Magasinet om hjemmelaget kvikklunsj
Er vel sjokoholiker, så hva passer vel da bedre enn en delfiakakemed masse sjokolade oppi. Bland sjokolademassen i eggedosisen, og pisk deretter inn delfiafettet (hell i med tynn stråle)
Gjør klar en liten brødform og kle den med bakepapir. Ingen jul uten delfiakake. Hell nå litt av sjokoladeblandingen i bunnen av formen, strø gele og lakris over sjokoladen og legg en rad med kjeks over
Kle en form med sølvpapir slik at sjokoladen ikke stivner fast i selve formen. Delfiakake er noe som hører julen til og i år fikk jeg hjelp av frøken bakemester
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.