Sarah Bernard kaken(eller opprinnelig er det jo ikke en kake, men småkaker) er oppkalt etter den franske skjønnheten og skuespillerinnen Henriette-Rosine Bernardt, som senere ble kjent med navnet Sara Bernardt
♥ KINDEREGG MED MELKEKREM. Kristine Iversen. Bruk ei teskei til å ta opp ei og ei nøtt / fleire samla, hjelp til litt med teskeia sånn at nøttene er dekka med den kvite massen
Men godt er det, kjapt er det og unge Nilsen fikk nok en gang sol i sinnet. Med andre ord er vinteren her, og jeg kjenner at jeg er dritlei den allerede
Det eneste jeg vil anbefale er at de som skal ha kjeksen for å spise som kjeks, burde ha et par skjeer ekstra med sukrin i dem, evt noen dråper ekstra med natreen
Jeg, Sverre, Nils, Paal åg Pål, vi går opp til Rimi på CB i på denne dimmelonsdag. Vi skulle ha det ganske tilbehør også, alt som kan serveres hos mormor på en søndag, med et islet av modernitet, i form av søtpotetmos
september er jeg på Matfestivalen for å holde event og demonstrasjon, signere bøker m. Her hjemme blir det pizza og film sammen med barna i kveld, en fast lørdagstradisjon hos oss
Den smilende kjøpmannen Bård Pettersen inviterer meg inn «backstage» i slakteavdelingen, hvor den unge slakter og pølsemaker Mads Nilsen, jobber med å klargjøre lam til påske
wpa iframe[src*='viewablemedia. Recipe by confectioner Elin Vatnar Nilsen at krem. A traditional recipe found at the Norwegian newspaper VG’s food pages godt
Denne gangen er det muffins jeg skal komme med som et tips til andre foreldre, eller forsåvidt de som ikke er foreldre også, dette passer nemmelig veldig bra for å ha i matpakken, eller til å ta opp til kveldskos på en vanlig dag osv, så ikke bare for barna
- Kok opp fløte, sukker og melk sammen med en delt vaniljestang. Silje Merethe Nilsen Johannessen. For å være sikker på at den er ferdig kan du kjenne på puddingen, den skal være fast når du trykker lett på den med en skje og litt sjeleaktig hvis du rister forsiktig på brødformen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.